Rembrandtparkschool 

De Rembrandtparkschool biedt een veilige en inspirerende omgeving waarin elk kind gezien wordt, mag zijn wie hij is en de ruimte krijgt te worden wie hij wil zijn. Onze school heeft een focus op levenshouding, yoga, mindfulness en meditatie. De Rembrandtparkschool biedt goed onderwijs, veilige opvang en uitdagende naschoolse activiteiten. Alle activiteiten worden vanuit een gezamenlijke visie en missie uitgevoerd. Van daaruit werkt de Rembrandtparkschool aan onderwijs, opvang en activiteiten waarin de ontwikkeling en het welbevinden van kinderen centraal staat.

Vanuit de gedeelde kernwaarden: bewustzijn, vertrouwen, veiligheid, samenwerken en creativiteit bouwen we verder aan de missie van onze school. We stellen ons daarbij de vraag: 'Hoe maken wij het onderwijs betekenisvol voor de leerling zodat deze met een goed gevulde rugzak de wijde wereld instapt?'

Naast kwalificatie en socialisatie maken wij in ons curriculum ruimte voor persoonsvorming. Vanuit balans en beweging geven wij hier vorm aan. De lesdag begint op onze school met yoga, meditatie of mindfulness.

 

Contact

Directeur       : Rutger Slok
Tel.                 : 020 - 820 82 62
Adres             : Orteliusstraat 28, 1057 BB Amsterdam

directeur@rembrandtparkschool.nl
https://www.rembrandtparkschool.nl/
Scholen op de Kaart/Rembrandtparkschool