Samen sterk voor de kinderen van west Amsterdam!

Stel je voor... Ieder kind in West Amsterdam krijgt precies wat het nodig heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Vanaf de jongste jaren zijn er voor elk kind volop kansen om te leren, mee te doen, zich veilig en gezond te ontwikkelen. Kansen om te bouwen aan een fijne toekomst.

Onderwijsorganisaties Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR) en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) en kinderopvangorganisaties Impuls Kinderopvang Amsterdam en Akros Kinderopvang en Welzijn willen alle kinderen in west Amsterdam de best mogelijke ontwikkelkansen geven.

Dat gaan we doen met een breed ontwikkelaanbod voor zo'n 12.000 kinderen. De komende jaren nemen wij het voortouw in de belangrijke ontwikkeling naar meer kansengelijkheid. Wij geloven dat we samen echt het verschil kunnen maken. Dit doen we door het gezamenlijk creëren van Kindcentra voor opvang en onderwijs.

Je leest er meer over in het manifest dat bestuurders Theo Hooghiemstra, Jeroen Spanbroek en Otto Heijst ondertekenden bij de oprichting van de (voorbereidings)stichting 'IKC 2026 west Amsterdam'.

Samen investeren we in de toekomst van kinderen.

IKC 2026 west Amsterdam - Samen sterk voor de kinderen van west Amsterdam