Nieuws

RSS
Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
'We kunnen van elkaars ervaringen en expertise leren' "Talentontwikkeling zie ik als een opdracht aan het onderwijs. En daarbij gaat het niet alleen om intellectueel, maar ook om cultureel, sportief en sociaal talent. Want een school is meer dan een leerfabriek.
'Talent kan zich meer uiten' Op daltonbasisschool De Waterkant lopen studenten van de Universitaire Pabo van Amsterdam (UPvA) stage en passen ze de methodiek van onderzoekend en ontwerpend leren toe.
Talentontwikkeling en kwaliteitsbeleid Beleidsadviseur Hiske Swart van AWBR wil dit eerst even kwijt: "De kwaliteitsmonitor hebben we niet ontwikkeld om scholen af te rekenen op hun prestaties."
Tweede leven voor Brede School Multatuli Op 20 april 2012 is Brede school Multatuli voor een tweede maal officieel geopend. De school is in 1953 voor de eerste maal geopend door Koningin Juliana. Na 59 jaren van intensief gebruik door duizenden kinderen was de school toe aan een grote renovatie.
Persbericht Zonnestroom In Amsterdam is het grootste binnenstedelijke zonnestroomproject van Nederland in gebruik genomen. Op de daken van 27 locaties (21 basisscholen en 6 andere gebouwen) zijn in totaal 2.800 zonnepanelen gemonteerd met een capaciteit van bijna 600 kWp.
AWBR wint DIALOOGPRIJS Stichting Amsterdam West Binnen de Ring, die 17 openbare scholen bestuurt in de stadsdelen Baarsjes, Bos en Lommer, Oud West en Westerpark heeft een speciaal voor haar in het leven geroepen landelijke prijs ontvangen: De Dialoogprijs (voor de beste dialoog met de omgeving).
Pagina 12 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  Volgende   Laatste