Print

Opening Alles-in-één school Joop Westerweel 7 juli 2017

Wethouder Simone Kukenheim verbindt AWBR-school Joop Westerweel en AKROS kinderopvang en welzijn officieel tot ‘Alles-in-één school’

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bezegelde Wethouder van Onderwijs Simone Kukenheim op 7 juli 2017 de samenwerking rondom de Alles-in-één school tussen de Joop Westerweel school en AKROS kinderopvang en welzijn. Met hulp van een van de kinderen knoopte zij symbolisch twee rode linten aan elkaar en bracht zo de verbintenis tot stand. Ook reikte zij certificaten ‘Vreedzaam’ uit aan de kinderen die als mediator getraind zijn conflicten op vreedzame wijze op te lossen.

Dick Haanraadts (directeur Joop Westerweelschool) en Ria Schutte (directeur AKROS) vertelden beiden kort iets over de totstandkoming van de samenwerking met een blik naar de toekomst. ‘Veel praten, maar vooral ook ‘gewoon dóen!’ was daarbij het credo. Marius Voerman, bestuurder van AWBR, was uiteraard ook aanwezig. 

Als afsluiting brachten de kinderen en genodigden samen het Alles-in-één-school-lied te gehore. Het was een feestelijke ochtend en een mooie opening van onze nieuwe Alles-in-één-school.
 
 

                        
  
                        

Media
  • Joop Westerweel alles in 1 - 1.jpg
  • Joop Westerweel alles in 1 - 2.jpg
  • Joop Westerweel alles in 1 - 3.jpg
  • Joop Westerweel alles in 1 - 4.jpg