Print

AWBR scholenfolder voor ouders van toekomstige leerlingen

Wat is de beste school voor mijn kind? Een niet altijd gemakkelijk te beantwoorden vraag in de zoektocht van ouders naar een geschikte basisschool. Bovendien is er soms sprake van een wachtlijst op de school van je keuze. Toch zijn er vrijwel altijd aantrekkelijke alternatieven in de buurt. AWBR heeft in totaal 18 openbare basisscholen onder haar hoede die allemaal voldoen aan onze strenge criteria op het gebied van onder meer onderwijskwaliteit, pedagogisch klimaat, passend onderwijs, ICT en professionalisering van het onderwijspersoneel. Ze verschillen echter in profiel en onderwijsconcept en krijgen alle ruimte om hun eigen identiteit vorm te geven. U herkent onze scholen aan het bordje met het AWBR-logo bij de ingang.

 

Om het ouders van toekomstige leerlingen gemakkelijker te maken heeft AWBR een overzichtelijke folder gemaakt met daarin antwoord op vragen als: Wat is AWBR?  Welke scholen vallen allemaal onder AWBR? Waar zijn ze gehuisvest? Waarin onderscheiden ze zich? Wie is de directeur en hoe kan ik contact opnemen? Hoe moet ik mijn kind inschrijven? 


De folder ligt op al onze scholen klaar om mee te geven aan ouders en andere geïnteresseerden en is in digitale vorm op onze website te vinden onder ‘Ouderinformatie’ en ‘Publicaties’.  Maak er vooral gebruik van!

Media
  • ouderfolderawbr.jpg