Op 8 juni 2016 vond de feestelijke afsluiting van het ontwikkelteam wetenschap & technologie plaats. De leden van het team hebben op het stafbureau aan diverse belangstellenden hun eindproducten en leerproces gepresenteerd. Deze producten kunt u terugvinden op de webpagina ‘wetenschap en technologie’.

Aankomend schooljaar gaan we weer met een nieuwe ontwikkelteam wetenschap & technologie aan de slag, 2 november 2016 is de vrijblijvende oriëntatiebijeenkomst op het stafbureau. Geïnteresseerde leerkrachten kunnen zich aanmelden bij Anita Helderman: a.helderman@awbr.nl.

Op 18 juni 2014 vond de feestelijke afronding van het ontwikkelteam ‘Onderzoekend en Ontwerpend Leren’ plaats. In het bijzijn van Ed van den Berg, lector Wetenschap en Techniek, hebben de deelnemers aan het ontwikkelteam de eindproducten gepresenteerd. Deze kunt u terugvinden onder 'Duurzaam leren’.

Op 5 juni 2013 vonden de feestelijke eindpresentaties plaats van de ontwikkelteams 'Breinvriendelijk leren' en 'Reflecteren met kinderen' van de AWBR-academie. Zie onder 'Breinvriendelijk leren' voor de producten die dit ontwikkelteam heeft opgeleverd.